We use cookies to improve the user experience of our website. Cookie Get More Information

don Quijote - Lær spansk i Spanien og Latinamerika

Velkommen til don Quijote!

Du vil få en virkelig berigende oplevelse, hvis du beslutter dig for at studere spansk på en af vores skoler enten i Spanien eller Latinamerika. Hos don Quijote tager vi udgangspunkt i dine ønsker, således at vi kan forblive den førende private organisation for spanske sprogkurser i Spanien og Latinamerika. don Quijotes mål er at tilbyde kvalitet, og kun kvalitet. Noget af det, vi er allermest stolte af, er, at 50 % af vores studerende kommer til don Quijote, fordi de har fået os anbefalet af tidligere studerende, venner eller kolleger.

Spanskkurserne

Undervisningsmetoden

På don Quijote skolerne bruger vi en interaktiv undervisningsmetode, der er baseret på, at man lærer et sprog ved at praktisere det. Det betyder, at grammatikken - der når alt kommer til alt er en af de vigtigste byggesten i ethvert sprog - i så stor udstrækning som muligt dækkes ind ved anvendelse af praktiske situationer. Det er helt afgørende at tale og bruge sproget aktivt for at sikre den kontinuerlige interaktion mellem lærer og studerende. Grupper og niveauer:

Begyndere:
De studerende er i stand til at udtrykke sig, måske nogle gange med en smule besvær, men som regel spontant og uafhængigt, i hverdagssituationer.


Avanceret niveau:
De studerende evner at deltage i avanceret kommunikation, også i komplicerede situationer.

Højeste niveau:
Mindre skønhedsfejl udryddes. Udtale og intonation pudses af. De studerende kommunikerer uden besvær med indfødte spansksprogede.

Deltagerbeviser
Når du har afsluttet kurset, får du et deltagerbevis fra don Quijote, hvoraf det fremgår, at du har deltaget i mindst 90 % af timerne.

Hvorfor med don Quijote?

* don Quijote har fået tildelt adskillige nationale og internationale kvalitetscertifikater, tilhører en række professionelle sprogbranche-foreninger og indgår i de større spanske guides.

* don Quijote tilbyder kurser på alle spansk-niveauer: fra begyndere til meget avancerede.

* Vores don Quijote garantier english

* Vi gør kun, hvad vi er gode til: vi lærer dig spansk.

* Vores inkluderede services english

* Vi besvarer dine spørgsmål inden for 24/48 timer.