We use cookies to improve the user experience of our website. Cookie Get More Information

don Quijote - Opettele espanjaa Espanjassa tai Latinalaisessa Amerikassa

Tervetuloa don Quijoteen!

Saat todella palkitsevan kokemuksen, jos päätät opiskella espanjaa jossakin Espanjassa tai Latinalaisessa Amerikassa sijaitsevista kouluistamme. Me don Quijotessa lähdemme liikkeelle sinun toiveistasi, mikä auttaa meitä pysymään tärkeimpänä espanjan kielikursseja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa tarjoavana yksityisenä organisaationa. don Quijote pyrkii tarjoamaan vain ja ainoastaan laatua. Yksi ylpeydenaiheistamme on se, että 50 % opiskelijoistamme saapuu don Quijoteen entisten opiskelijoiden, ystävien tai kollegojen suosituksesta.

Espanjan kurssit

Opetusmetodi

don Quijote -kouluissa käytetään interaktiivista opetusmetodia, joka perustuu oppimiseen harjoittelemalla. Eli kielioppia käsitellään - onhan se yksi minkä tahansa kielen perusteista - mahdollisimman paljon käytännön tilanteissa. Puhuminen ja kielen aktiivinen käyttö on keskeistä opettajan ja oppilaan väliselle jatkuvalle vuorovaikutukselle. Ryhmät ja tasot:

Vasta-alkajat:
Kielellisten ja kulttuurillisten perusasioiden hallinta. Kyky muodostaa ja ymmärtää perustarpeisiin liittyviä lyhyitä lauseita kohteliaisuusmuodot huomioiden.

Keskinkertainen:
Kyky ilmaista itseään jokapäiväisissä tilanteissa, ehkä pienin vaikeuksin, mutta yleensä spontaanisti ja itsenäisesti.

Edistynyt:
Edistynyt kommunikaatiokyky, myös monimutkaisissa tilanteissa.

Kehittynyt:
Pienten epätäydellisyyksien korjaus. Ääntämisen ja intonaation hiominen. Kommunikointi ilman vaikeuksia syntyperäisten espanjan puhujien kanssa.

image

Todistukset
Suoritettuasi kurssin loppuun saat don Quijoten osallistumistodistuksen, joka kertoo sinun osallistuneen vähintään 90 %:in opetuksesta.

Miksi don Quijoten avulla?

* don Quijote on saanut useita kansallisia ja kansainvälisiä laatutunnustuksia, se kuuluu moniin ammattimaisiin kielisektorin yhdistyksiin ja se mainitaan tärkeimmissä Espanja-oppaissa.

* don Quijote tarjoaa kursseja kaikilla espanjankielen tasoilla: aloittelijoista erittäin edistyneisiin.

* don Quijotemme takaa english

* Teemme vain sitä, missä olemme hyviä: opetamme sinulle espanjaa.

* Meihin liittyvät palvelut english

* Vastauksen kysymyksiisi 24/48 tunnissa.