We use cookies to improve the user experience of our website. Cookie Get More Information

don Quijote - Lære spansk i Spania og Latin-Amerika

Velkommen til don Quijote!

Hvis du bestemmer deg for å studere spansk ved et av lærestedene våre enten i Spania eller Latin-Amerika, vil du få en virkelig verdifull opplevelse. Ved don Quijote er det dine ønsker som danner utgangspunktet - noe av årsaken til at vi er den ledende private organisasjonen for spanske språkkurs i Spania og Latin-Amerika. don Quijotes mål er utelukkende å tilby kvalitet. Vi er mektig stolte av at 50 % av studentene kommer til oss på grunnlag av anbefalinger fra tidligere studenter, venner eller kolleger.

Spanskkursene

Undervisningsmetoden

Ved don Quijote bruker vi en interaktiv undervisningsmetode som bygger på læring gjennom praktisering. Det betyr at grammatikken - som tross alt utgjør en av de viktigste byggeklossene i ethvert språk - så langt mulig læres inn ved hjelp av praktiske situasjoner. Det å snakke og bruke språket aktivt står sentralt i samhandlingen mellom lærer og student. Grupper og ferdighetsnivåer:

Nybegynnere:
Mestring av grunnleggende språklige ferdigheter og grunnleggende kjennskap til kulturen. Kunne formulere og forstå korte setninger knyttet til grunnleggende behov samt høflighetsformer.

Mellomtrinn:
Kunne uttrykke seg i hverdagslige situasjoner - kanskje ikke helt uten problemer, men likevel spontant og selvstendig.

Avansert:
Avansert kommunikasjonsevne, også i vanskelige situasjoner.

Høyeste trinn:
Rette opp mindre svakheter. Finpusse uttale og intonasjon. Kommunisere med innfødte spanjoler uten problemer.

image

Bevis
Når du har fullført kurset får du et deltakerbevis fra don Quijote som bekrefter at du har deltatt i minst 90 % av undervisningen.

Hvorfor med don Quijote?

* don Quijote har mottatt flere nasjonale og internasjonale kvalitetsstempler, er medlem av en rekke profesjonelle språkforeninger og er med i store spanske reisehåndbøker.

* don Quijote tilbyr kurs på alle ferdighetsnivåer: fra nybegynner- til meget avansert nivå.

* Våre don Quijote-garantier image

* Vi gjør bare det vi er flinke til, nemlig å lære deg spansk.

* Tjenestene som følger med image

* Vi svarer på dine spørsmål innen 24/48 timer.