Online cursussen Spaans Online docentencursus Spaans

Maak stappen in je profesionele carrière met onze speciale docententraining. Met dit programma verbeter je je didactische vaardigheden als docent Spaans (ELE) in een internationale en 100% op de praktijk georiënteerde ambiance.

20 UUR/WEEK
4-10 STUDENTEN PER GROEP
FLEXIBEL LESROOSTER
LESDUUR 55 MINUTEN
NIVEAU B2 MIN.
ONLINE NIVEAUTEST
EINDCERTIFICAAT INBEGREPEN

Observeer, oefen en doceer

PROFIEL VAN DE STUDENT

Deze cursus is perfect voor docenten Spaans die stappen willen maken in hun carrière, alles willen weten over ontwikkelingen op het gebied van Spaans als vreemde taal, stijl van lesegeven willen verbeteren samen met docenten Spaans uit de hele wereld.

Onze online docentencursus is gericht op docenten die op professioneel gebied willen groeien en deze ervaring willen delen met docenten uit andere landen. Deze online training voor leraren Spaans maakt van jou een geweldige docent!

VOORDELEN

We helpen je om je vaardigheden als docenten Spaans als vreemde taal uit te breiden, te actualiseren en verbeteren in een compleet internationale context.

Ons online programma van 2 weken is volledig praktijkgericht met groepssessies die onder andere ingaan op methodiek en begeleiding, gedurende 3 uur per dag, 4 dagen per week. Daarnaast heb je in totaal 8 observatie-uren waarbij de deelneemt aan de online Intensief cursus. Deelnemers dienen hun project te presenteren in de laatste sessie (8 uur).

Je kunt elke eertse maandag van de maand starten met dit programma. Ben je er bij?


 FLEXIBEL LESROOSTER


BESCHIKBAARHEID CURSUS

De groepslessen (methodiek en mentoring) zijn beschikbaar op werkdagen van maandag tot en met donderdag. Het programma voor de observatielessen en de projecten is volledig gepersonaliseerd en flexibel zodat je deze kunt volgen op de tijd die jou het beste uitkomt (tijdens werktijden van maandag t/m vrijdag, consulteer jouw docent voor het speciferen van een rooster).
 

OPTIES LESROOSTER

Avondsessies beschikbaar om 19:00 (Madrid).
Voor alle andere locaties raden we je aan om met een tijdszone-converteerder te gebruilken en een van de bovengemoemde steden te gebruiken als refenrentie.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op voor persoonlijke advies
Beantwoord de onderstaande vragen, zo kunnen we je beter van dienst zijn:
test Wat is jouw niveau Spaans? Maak onze Spaanse test en ontdek het! Start de test

Misschien een andere cursus?


"Ik was erg onder de indruk dat de leraar zo op de hoogte was van elke zin die we zeiden en indien nodig gelijk correcties aanbracht. Dat de lessen live zijn, is een groot voordeel omdat ze je vragen direct kunnen beantwoorden. Je leert de taal echt en je raakt op geen enkel moment de draad kwijt."

Jayden R. (Eerste online student bij don Quijote)

"Ik had verwacht dat online Spaanse lessen saaier zouden zijn ... maar zo was het helemaal niet. De leraar leidde ons te allen tijde en zorgde ervoor dat we met onze klasgenoten omgingen. Je vergeet echt dat je niet in een les op school zit."

Pauline D. (Online Intensief 25 student)

testimonial1 testimonial2

VRAGEN?

Wil je meer te weten komen over onze bestemmingen of cursussen?

+31 (0) 10 476 35 33
Prijsopgave
Chat met ons