We use cookies to improve the user experience of our website. Cookie Get More Information

don Quijote - Spanyol nyelvtanulás Spanyolországban és Latin-Amerikában

Üdvözöl a don Quijote!

Ha úgy döntöttél, hogy a mi iskolánk egyikében, - akár Spanyolországban, akár Latin-Amerikában - szeretnél spanyolul tanulni, egy igazán hasznos élmény vár rád. A don Quijote-nál a kívánságaid teljesítése számunkra természetes - ez segít minket abban, hogy hosszútávon a spanyolországi és latin-amerikai spanyol nyelvtanfolyamok vezeto magánszervezete tudunk maradni. A don Quijote célja a minoség és csakis a minoség nyújtása. Egyik legbüszkébb eredményünk az, hogy diákjaink 50%-a a don Quijote-t a korábbi diákok, barátok ill. kollégák ajánlására keresi meg.

A spanyol nyelvtanfolyamok

A tanítás módja

A don Quijote iskolákban az interaktív oktatást alkalmazzuk, amely a gyakorlás útján szerzett tudásra épít. Ez azt jelenti, hogy a nyelvtan elsajátítása, - ami végül is minden nyelv kulcsfontosságú építoköve, - amilyen mértékben csak lehetséges, a gyakorlati helyzetek alkalmazásával biztosított. A beszéd és a nyelv aktív használata a középpontja a tanár és diák közti folyamatos kölcsönös viszonynak. A csoportok és szintek:

Kezdok:
Nyelvi és kulturális alapok ismerete. Képesek olyan egyszeru mondatok képzésére és megértésére, amelyek az alapszükségletekkel és udvariassági szabályokkal kapcsolatosak.

Közép-haladók:
A mindennapi élet helyzeteiben képesek magukat kifejezni, talán néha kisebb-nagyobb nehézségekkel, de általában spontán módon és önállóan.

Haladók:
ejlett kommunikációs képesség, akár bonyolultabb helyzetekben is.

Felso-haladók:
A kisebb pontatlanságok kiigazítása. A kiejtés és hanglejtés csiszolása. Nehézségek nélküli kommunikáció a spanyol anyanyelvuekkel.

image

Tanúsítványok
A tanfolyam befejeztével a don Quijote részvételt igazoló tanúsítványt ad át, amely igazolja a legalább 90%-os részvételi arányt a tanítási órákon.

Miért éppen a don Quijote-val?

* A don Quijote számos nemzeti és nemzetközi minoségi tanúsítvány birtokosa, amelyek legtöbbjét hivatásos nyelvész egyesületek állították ki, valamint megtalálható a fontosabb spanyol útikalauzokban is.

* A don Quijote minden szintnek megfelelo spanyol nyelvtanfolyamot kínál: a kezdoktol egészen a kifejezetten haladókig.

* A don Quijote garanciái miatt image

* Csupán azt csináljuk, amiben igazán jók vagyunk: spanyolt tanítunk.

* Hozzátartozó szolgáltatásaink miatt image

* Kérdéseidre 24/48 órán belül válaszolunk.