We use cookies to improve the user experience of our website. Cookie Get More Information

don Quijote - Ucenje španšcine v Španiji in Latinski Ameriki

Dobrodošli pri don Quijotu!

Pridobili boste resnicno koristne izkušnje, ce se boste odlocili študirati španšcino na eni od naših šol v Španiji ali Latinski Ameriki. Pri Don Quijotu so vaše želje izhodišce, to pa nam pomaga ostati glavna zasebna organizacija za tecaje španskega jezika v Španiji in Latinski Ameriki. Don Quijote želi ponuditi kvaliteto, samo kvaliteto. Naš dosežek, na katerega smo ponosni, je ta, da 50 % študentov pride k Don Quijotu zaradi priporocila nekdanjih študentov, prijateljev ali kolegov.

Tecaji španšcine

Metoda ucenja

V šolah Don Quijote se poslužujemo interaktivne metode ucenja, ki temelji na prakticnem ucenju. To pomeni, da je slovnica prikazana, v kolikor je to mogoce, z uporabo resnicnih situacij - konec koncev je ena od kljucnih sestavnih delov vsakega jezika. Govoriti in aktivno uporabljati jezik je glavno za nadaljnjo interakcijo med uciteljem in ucencem. Skupine in stopnje:

Zacetniki:
Obvladanje jezikoslovnih in kulturnih osnov. Zmožnost formuliranja in razumevanja kratkih stavkov, povezanih z osnovnimi potrebami in izrazi vljudnosti.

1.stopnja:
Zmožnost izražanja v vsakdanjih situacijah, mogoce vcasih z malo težavami, obicajno pa spontano in neodvisno.

2.stopnja:
Sposobnost komuniciranja tudi v kompliciranih situacijah.

3.stopnja:
Odpravljanje manjših nepravilnosti. Izboljšanje izgovorjave in naglaševanja. Komuniciranje brez težav z maternimi govorci španskega jezika.

image

Certifikati
Ko boste koncali tecaj, boste od Don Quijota prejeli certifikat o prisotnosti, kjer bo zapisano, da ste sodelovali pri najmanj 90 % ucnih ur.

Zakaj z Don Quijotom?

* don Quijote on saanut useita kansallisia ja kansainvälisiä laatutunnustuksia, se kuuluu moniin ammattimaisiin kielisektorin yhdistyksiin ja se mainitaan tärkeimmissä Espanja-oppaissa.

* don Quijote nudi tecaje španšcine na vseh stopnjah: od zacetnikov do 3.stopnje.

* garancije našega don Quijota image

* delamo samo tisto, pri cemer smo dobri: poucujemo vas španšcino.

* naše vkljucene ponudbe image

* na vaša vprašanja odgovorimo v 24/48 urah.