Online cursussen Spaans Online intensief 25

Verbeter je Spaans en word vloeiender met de online cursus Intensief 25. Met de cursus maak je snel en solide vooruitgang. Je combineert 20 online lessen per week met 5 online conversatieworkshops. Zo werk je aan je spreekvaardigheid en word je steeds onafhankelijker.

20+5 LESSEN / WEEK
4-12 STUDENTEN PER GROEP
FLEXIBEL ROOSTER
LESDUUR 55 MINUTEN
ALLE NIVEAUS A1-C2
SCHRIFTELIJKE EN MONDELINGE NIVEAUTEST
CERTIFICAAT VAN VOLTOOIING INBEGREPEN
MINIMUM LEEFTIJD 13

Meer focus op jou met onze online lessen

PROFIEL VAN DE STUDENT

Onze online Intensief 25 cursus is perfect voor studenten die een solide basis willen leggen en snel vooruitgang willen boeken. De cursus is ontworpen voor kleine groepen met maximaal12 studenten.

Met 20+5 live lessen per week is dit een cursus voor studenten die in korte tijd hun Spaans een echte boost willen geven en het maximale uit de lessen willen halen.

Onze Intensief 25 cursus wordt gegeven in kleine groepen zodat de student makkelijk en veel kan participeren in de les, twijfels meteen met de docent kan bespreken en zijn kennis kan oefenen met de medestudenten.

PROFIEL VAN DE CURSIST

De cursus online Intensief 25 combineert 20 online lessen met 5 extra conversatie workshops per week. Kies voor deze cursus om gericht te werken aan je kennis van het Spaans en vloeiend te leren communiceren.

De lessen, met een duur van 55 minuten elk, zijn intensief en vinden plaats in groepen van maximaal 12 studenten in een interactieve omgeving.


 FLEXIBEL ROOSTER


BESCHIKBAARHEID VAN DE CURSUS

Je volgt dagelijks live lessen van maandag tot en met vrijdag
 

OPTIES ROOSTER

Opties in de ochtend en middag bechikbaar. Lessen zijn van 09:00 tot 13:00, of van 16:00 tot 20:00 CET). Gebruik een tijdszone-converteerder om de tijd te bepalen in andere landen.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op voor persoonlijke advies
test Wat is jouw niveau Spaans? Maak onze Spaanse test en ontdek het! Start de test

Misschien een andere cursus?

"Ik was erg onder de indruk dat de leraar zo op de hoogte was van elke zin die we zeiden en indien nodig gelijk correcties aanbracht. Dat de lessen live zijn, is een groot voordeel omdat ze je vragen direct kunnen beantwoorden. Je leert de taal echt en je raakt op geen enkel moment de draad kwijt."

Jayden R. (Eerste online student bij don Quijote)

"Ik had verwacht dat online Spaanse lessen saaier zouden zijn ... maar zo was het helemaal niet. De leraar leidde ons te allen tijde en zorgde ervoor dat we met onze klasgenoten omgingen. Je vergeet echt dat je niet in een les op school zit."

Pauline D. (Intensief 25 student)

Online cursussen Spaans testimonial 1 Online cursussen Spaans testimonial 2

VRAGEN?

Wil je meer te weten komen over onze bestemmingen of cursussen?

+31 (0) 10 476 35 33
Prijsopgave
Chat met ons