Online cursussen Spaans Online Part time 3u/week

Met slechts 3 uur les per week is deze cursus de perfecte aanvulling op je werk of studie. Je volgt de lessen live online en je verbetert je Spaans op een comfortabele en simpele manier.

3 UUR PER WEEK
4-12 STUDENTEN PER GROEP
FLEXIBEL ROOSTER
ALLE NIVEAUS A1-C2
SCHRIFTELIJKE EN MONDELINGE NIVEAUTEST
CERTIFICAAT VAN VOLTOOIING INBEGREPEN
MINIMUN LEEFTIJD 13

The most comfortable choice

PROFIEL VAN DE STUDENT

Dit programma van 3 uur per week is gericht op personen die Spaans willen leren, of hun Spaans willen verbeteren, zonder dat het al te veel invloed heeft op de dagelijkse routine. Deze cursus, met een beperkt aantal lesuren per week, is uitstekend geschikt voor iedereen die de Spaanse lessen wil combineren met studie, werk, of andere verplichtingen.

Het is een geweldige mogelijkheid voor studenten die op zoek zijn naar een methode die makkelijk in te passen is in een drukke agenda. Voor deze studenten is het niet erg dat het leerproces iets langzamer verloopt, zij vinden het juist belangrijk om op een natuurlijke en eenvoudige wijze Spaans te leren met weinig contacturen per week.

PROFIEL VAN DE CURSIST

Dit 4-weekse programma richt zich op het makkelijk en natuurlijk leren van de Spaanse taal met een beperkt aantal lesuren per week, 3 in totaal. Het programma bestaat uit twee anderhalf uur durende lessen gedurende de week welke je in staat stellen om gestaag vooruitgang te boeken en het maximale te halen uit elke sessie.

Je kunt elke maandag van het jaar starten. Waar wacht je nog op?


 flexible class schedule


Course availability

You can choose to take this course during weekdays in the afternoon on Monday and Wednesday or Tuesday and Thursday.
 

timetable options

Afternoon timetable available starting at 7:30 pm (Madrid, Hong Kong and Sao Paulo). For all other locations, please use a time zone converter to find the exact time difference using above mentioned cities as a reference.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op voor persoonlijke advies
test Wat is jouw niveau Spaans? Maak onze Spaanse test en ontdek het! Start de test

Misschien een andere cursus?

"Ik was erg onder de indruk dat de leraar zo op de hoogte was van elke zin die we zeiden en indien nodig gelijk correcties aanbracht. Dat de lessen live zijn, is een groot voordeel omdat ze je vragen direct kunnen beantwoorden. Je leert de taal echt en je raakt op geen enkel moment de draad kwijt."

 

Jayden R. (Eerste online student bij don Quijote)

"Ik had verwacht dat online Spaanse lessen saaier zouden zijn ... maar zo was het helemaal niet. De leraar leidde ons te allen tijde en zorgde ervoor dat we met onze klasgenoten omgingen. Je vergeet echt dat je niet in een les op school zit."

 

Pauline D. (Intensief 25 student)

Online cursussen Spaans testimonial1 Online cursussen Spaans testimonial2

VRAGEN?

Wil je meer te weten komen over onze bestemmingen of cursussen?

+31 (0) 10 476 35 33
Prijsopgave
Chat met ons