Leer Spaans in Costa Rica

Costa Rica betekent letterlijk “Rijke Kust” en met bijna 300 prachtige stranden en warm water het hele jaar door doet het land zijn naam eer aan. Costa Rica is een idyllische bestemming met een aantal van de beste stranden ter wereld. Van witte, rustige zandstranden met kristalhelder water, tot wilde kusten met hoge golven. Het is de beste plek in de wijde omgeving om te surfen en met het heerlijke weer is het de perfecte plek om Spaans te leren. 
MEER
  1. donquijote
  2. BESTEMMINGEN
  3. Leer Spaans in Latijns-Amerika
  4. Leer Spaans in Costa Rica

WEETJES OVER COSTA RICA

#122
de meest bevolkte land
4
Plekken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO
1290
km kustlijn
CRC
Officiële munteenheid
8 PM
Etenstijd is om
+4.8
Miljoen inwoners

Waar wil je Spaans leren?

SANTO DOMINGO DE HEREDIA

Santo Domingo de Heredia is perfect voor wie Spaans wil leren in een schilderachtige kleine stad. Leer de vriendelijke lokale Ticos kennen en de Pura Vida levensstijl waar Costa Rica zo trots op is.  Bezoek Santo Domingo's beroemde basiliek Santo Domingo de Guzmán, geniet van de charmante pleinen en de natuurlijke schoonheid van het hele gebied. Spaans leren in Santo Domingo de Heredia is een rijke en knusse culturele ervaring.

Leer Spaans in SANTO DOMINGO DE HEREDIA

Ontdeck Costa Rica met don Quijote

Dit Centraal-Amerikaanse land staat ook bekend om de grote diversiteit aan planten en dieren. Om deze rijkdom aan flora en fauna te beschermen bestaat Costa Rica voor 25% uit een netwerk van nationale parken en natuurreservaten. Het is de ideale bestemming als je van activiteiten in de natuur houdt, van het observeren van nestelende schildpadden op het strand tot aan spannende canopy tours in de jungle. 
 
Ondanks de prachtige stranden en de parken is de lokale bevolking, die bekend staan als “ticos”, het beste wat het land te bieden heeft. Met hun uitzonderlijke vriendelijkheid en spontaniteit zijn zij de belichaming van het onofficiële nationale motto: pura vida (“puur leven”), een uitrdrukking van eeuwig optimisme.

De bruisende steden in Costa Rica barsten van levendige en vriendelijke energie. Van de hoofdstad, en cultureel centrum, San José tot aan Limón, een kleurrijke kustplaats aan de Caribische Zee. Laat Costa Rica je onderdompelen inde Spaanse taal en de lokale cultuur.

VRAGEN?

Wil je meer te weten komen over onze bestemmingen of cursussen?

+31 (0) 10 476 35 33
Prijsopgave
Chat met ons